129724234_177869840702793_55698332553118

TYSSE TILHENGERE

Tysse tilhenger er en Norsk produsent av tilhengere, og er over en årrekke Norges største tilhengerprodusent. Tysse produserer sine tilhengere på Osterøy utenfor Bergen, og har over

50 års erfaring med produksjon av hengere.

HOVEDFORHANDLER FOR TYSSE TILHENGERE I ÅLESUND OG OMEGN

Skal du kjøpe tilhenger til hage og fritidsbruk, eller er du den proffe bruker som trenger henger for tøffere bruk. Hos oss på Mauseidvåg Bil og Båt får du Tysse tilhengere tilpasset ditt bruk!

VAREHENGER

Tysse har varehengere i et stort utvalg av kasse størrelser og vektklasser. Varehengerne er delt inn i kategoriene: Varehenger FRITID, Varehenger PRO, Varehenger PRO+ og Varehenger XTREME. 

BÅT- OG OPPLAGSHENGER

De fleste båthengere leveres med selv-justerende vugger samt kraftig justerbar baugstøtte i front. Tysse båt-henger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.

TIPPHENGER

Tysse tipphengere får du i flere varianter, alt fra den lette fritidshengeren til de røffeste proff-hengere. Sjekk ut Tysse sitt utvalg innen fritid, proff og XTREME tipphengere.

SKAPHENGER

Her vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser. Skal du bruke til-hengeren som en arbeidshenger kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylle-innredning. Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger.

BILTILHENGER

Her vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser. Skal du bruke til-hengeren som en arbeidshenger kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylle-innredning. Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger.

ATV HENGER

Tysse ATV henger og vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng. Tysse ATV henger kan leveres klargjort for registrering som traktortilhenger, og du kan dermed bruke den på offentlig vei. Kan kjøres på offentlig vei, med maks hastighet 40 km/t.

LIFTHENGER

Tilhenger med hev- og senkefunksjon har lav påkjøringsvinkel og er enkle å betjene. Dersom du skaffer deg lifthenger, leveres den med elektrisk aggregat med batteri og lader. Tysse lifthenger kan også leveres med fjernstyring som ekstrautstyr.

MASKINHENGER

Er du på jakt etter tilhenger til frakt av mini-maskin eller andre tyngre maskiner? Tysse maskinhenger leveres i en rekke forskjellige varianter og størrelser sortert i vår PRO+ og XTREME-serie

-Uten tvil den beste hengeren på markedet i dag

LIFTHENGER SKAP

Dersom du har behov for å frakte anleggs-produkter, tyngre materialer eller minimaskiner, vil en Tysse lift Skap PRO+ gjøre jobben lettere for deg. Tilhengere som er hydraulisk nedsenkbar. Lift har en lav påkjøringsvinkel og er enkle å betjene. 

STILLASHENGER

Med en egen tilhenger dedikert til stillaset vil det alltid være klart når byggelaget skal ut på oppdrag. Stillashengeren gjør det lett for deg å telle opp deler, da hver enkelt del har sin egen plass. Du kan lett tilpasse armene på en stillashenger. Dette gjør at det er uproblematisk å få plass til flere stillastyper.

Trenger du service og vedlikehold på din tilhenger?

Vi er autorisert Tysse-forhandler, og har verksted for reparasjon og service av tilhengere. For å holde din tilhenger i forskriftsmessig stand, er det viktig å overholde serviceintervallene som er oppgitt i din instruksjonsbok. Hos oss får du Tysse originale reservedeler som sikrer et trygt og godt eierskap av din Tysse-tilhenger.

Les mer om vedlikehold av din Tysse-tilhenger

Utnytt din tilhenger med stort utvalg ekstrautstyr

Det er et stort utvalg ekstrautstyr til din Tysse tilhenger. Velg tilhenger på www.tysse.no og der finner dere alt tilgjengelig ekstrautstyr til akkurat denne modellen.

Gjør tilhengeren din mer brukervennlig fra første dag

Telefon: (+47) 47 47 28 00

E-post: post@mbob.no

Besøk oss: Mauseidvågvegen 40

Org.nr: 916 807 473

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag
Kl. 08.00-16.00

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Design av VISUELLA